onsdag 15 juli 2015

Gårdagen

Glömde ju att gå in och skriva mer igår som jag hade tänkt göra! Så det får bli en återkoppling idag istället då :)
 
Som jag skrev så skulle vi till bvc för läkarkontroll, men när vi kom dit så visade det sig att de hade ändrat datum och tid (utan att meddela oss), så vi fick åka hem igen... Lite surt, men vad ska man göra liksom? Den nya tiden var om två veckor, så vi får se då hur allt ser ut :) Men då det inte blev något besök igår så bestämde vi oss för att åka och handla lite mat och så när vi ändå var ute och åkte liksom.
 
Efter att vi hade handlat så åkte vi och hämtade ut mitt paket som väntade, nämligen min nya telefon! Fortfarande ligger jag lite efter många andra, men jag har inte så bråttom att skaffa det nyaste direkt, men nu har jag då äntligen en Iphone 6! Ska bli spännande att se om det blir någon skillnad på bilder osv, så nu kommer jag nog "leka" lite ett tag framöver. Tog i alla fall en guldig, och den är ju så snygg! Helt kär är jag just nu <3
 
 
 
 
Senare åkte vi till stallet där jag tog en tur på ridbanan med min lilla pålle. Blev ingen lång ridtur eller någon hårdträning, men i och med att hon inte är igång och därmed inte har styrkan eller konditionen så får man gå lugnt ut i början, så det är vad jag gör just nu. Tar allt i en lugn takt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar